Het is vandaag


··· Welkom bij Jan Lormans, Juridischebemiddeling-Helmond ··· Uw hulp bij: personen- en familierecht, rechtspersonenrecht, vermogensrecht en erfrecht.

Welkom

U kunt op deze website terecht voor bemiddeling in juridische problemen. Hebt u bijvoorbeeld een arbeidsgeschil, bent u door uw verhuurder ten onrechte uit uw huis of kamer gezet, hebt u als verkoper de koopsom nog niet ontvangen van de koper, weet u na de echtscheiding niet hoe u verder moet procederen of anderszins, dan kan ik hierin wellicht bemiddelen.

 

Ik kan heel goed begrijpen dat u door het juridisch probleem waarmee u te kampen hebt mede door de emoties niet goed weet waar u uw recht kunt halen. De rechtsgang zit toch al ingewikkeld in elkaar.

Komt u er niet uit, dan bevindt u zich hier op de juiste website.

 

Ik wil u er alvast op wijzen dat er kosten zijn verbonden aan de behandeling van uw Casus. Hoe hoog deze zijn is afhankelijk hoeveel tijd ik nodig heb voor de bemiddeling.

 

Is uw inkomen te laag om deze kosten te kunnen betalen, dan is het mogelijk om een toevoeging aan te vragen bij de overheid, die een groot deel van deze kosten betaalt; in dat geval betaalt u alleen een eigen bijdrage.

 

Jan Lormans 


Jan Lormans Juridische Dienstverlening

Adonislaan 1a

5702 GE Helmond

T: +31(0) 6 5278 4996

W: www.juridischebemiddeling-helmond.nl

M: info@juridischebemiddeling-helmond.nl