Hulp bij kwesties op het gebied van vermogensrecht

Heeft u als verkoper de koopsom nog niet ontvangen van de koper? Dit juridische probleem heeft betrekking op het vermogensrecht en daar bemiddel ik graag bij. Wanneer u te kampen heeft met een juridische kwestie kan ik goed begrijpen dat u mede door de emoties niet weet waar u uw recht kunt halen. De rechtsgang zit toch al ingewikkeld in elkaar en dan is het lastig om door de bomen het bos te zien. Komt u er niet uit? Dan ondersteun ik u daar graag bij. Allereerst vind ik het belangrijk om helder te krijgen waarmee ik u van dienst te zijn. In een persoonlijk gesprek gaan we nader op uw vragen in. Op basis daarvan ga ik kijken wat ik voor u kan betekenen. Zit u op dit moment in een lastige juridische situatie? Vul het contactformulier in en met een korte schets van uw situatie en de vraag die u heeft over vermogensrecht. Ik zal vervolgens zo snel mogelijk contact op nemen.

Professioneel advies over vermogensrecht

Wilt u professioneel advies inwinnen over vermogensrecht kwesties? Ik heb al veel praktijkervaring opgedaan en heb de opleiding tot Juridisch administratief dienstverlener afgerond. Mijn missie is om mensen met een juridisch probleem verder te helpen. In mijn tijd bij de Rabobank waar ik van 1970 tot 2015 heb gewerkt is mijn interesse voor juridische kwesties ontstaan. Zo mocht ik ook regelmatig mee naar rechtszaken en heb ik samen met een jurist verschillende casussen geanalyseerd. Door mijn brede ervaring op dit gebied kan ik u goed van dienst zijn. Natuurlijk is iedere casus uniek en houd ik rekening met ieders behoeftes. Bekijk het kopje ‘FAQ’ om te lezen welke casussen ik zoals behandel. Wilt u meer weten over mijn werkwijze? Neem gerust contact op!

Vermogensrecht

Bemiddeling bij juridische problemen

Als juridisch adviesbureau kan ik u dus ondersteunen bij problemen op het gebied van vermogensrecht maar ook op het vlak van burgerlijk recht. Aan een juridisch adviestraject wordt er een investering van uw kant gevraagd. Vaak weegt dit op tegen de kosten die u anders moet maken wanneer u niet op de hoogte bent van alle informatie in de rechtsgang. Hoe hoog de kosten zijn is afhankelijk van de tijd die nodig is voor de bemiddeling. Kunt u de kosten met uw inkomen niet betalen? Dan is het mogelijk een toevoeging te vragen bij de overheid die een groot deel van deze kosten betaalt. In dat geval betaalt u alleen een eigen bijdrage. Wilt u hier meer over weten? Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op!

Jan Lormans Juridische Dienstverlening

Adonislaan 1a

5702 GE Helmond

T: +31(0) 6 5278 4996

W: www.juridischebemiddeling-helmond.nl

M: info@juridischebemiddeling-helmond.nl