Juridisch adviesbureau voor professioneel advies

Bent u op zoek naar professioneel advies over vermogensrecht of burgerlijk recht? Met mijn juridisch adviesbureau richt ik mij op deze gebieden binnen het recht en breng ik hier professioneel advies over uit. Heeft u te maken met een geschil op de werkvloer? Of weet u niet hoe u de echtscheiding juridisch gezien moet aanpakken? Zomaar een paar voorbeelden van vragen waarin ik graag wil bemiddelen. Waarschijnlijk wordt u overrompeld door verschillende emoties wanneer u een juridische probleem heeft. Hierdoor is het lastig om goede informatie in te winnen en het proces zelf op te zetten. De rechtsgang zit namelijk al ingewikkeld genoeg in elkaar. Hierin schep ik graag helderheid zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over deze kant van het probleem. Wilt u meer weten over mijn werkwijze? Schroom niet om contact op te nemen!

Juridisch adviesbureau zorgt voor bemiddeling

Als juridisch adviesbureau zorg ik voor een bemiddeling op basis van maatwerk. Zo ga ik allereerst persoonlijk met u in gesprek zodat ik alle benodigde informatie heb waardoor ik tot een goede oplossing kan komen. Op basis daarvan kan ik ook een inschatting maken van de duur van het juridische traject. Mijn werkwijze kenmerkt zich door een systematische aanpak gecombineerd met persoonlijke aandacht. Tijdens het traject houd ik u uiteraard op de hoogte van vorderingen zodat u weet hoe het er op dat moment voorstaat. Wilt u een afspraak maken om uw juridische probleem te bespreken? De deuren van mijn juridisch adviesbureau staan altijd (digitaal) open!

juridisch adviesbureau

Geruime juridische ervaring

Wist u dat ik in mijn vorige werk al veel ervaring heb opgedaan met juridische verslagen en dat ik regelmatig aanwezig ben geweest bij rechtszaken? Hier heb ik dus al veel praktijkervaring mee opgedaan. Daarnaast ben ik nog dieper in de rechten gaan duiken door een opleiding tot Juridisch administratief dienstverlener te volgen. Mijn missie is om mensen met een juridisch probleem verder te helpen en ervoor te zorgen dat zij hun recht behalen. Wist u dat ik ook op Pro Deo basis werk? Als uw inkomen te laag is om de kosten te betalen kunt u een toevoeging vragen van de overheid. Meer weten over de mogelijkheden van een adviestraject bij mijn juridisch adviesbureau? Neem contact op!

Jan Lormans Juridische Dienstverlening

Adonislaan 1a

5702 GE Helmond

T: +31(0) 6 5278 4996

W: www.juridischebemiddeling-helmond.nl

M: info@juridischebemiddeling-helmond.nl