Professioneel advies over burgerlijk recht

Bent u door uw verhuurder ten onrechte uit uw huis of kamer gezet? Zomaar een voorbeeld van een juridisch vraagstuk over burgerlijk recht. Hier heb ik mij met mijn juridisch adviesbureau in gespecialiseerd en u kunt bij mij terecht voor bemiddeling bij juridische problemen. Heeft u bijvoorbeeld een arbeidsgeschil of weet u niet hoe u na de echtscheiding verder moet met procederen? Bij deze en andere juridische problemen help ik u graag verder. Ik kan mij voorstellen dat u door het juridische probleem te kampen heeft met verschillende emoties. Hierdoor is het lastig om overzicht te bewaren en er achter te komen waar u uw recht kunt halen. De rechtsgang zit erg ingewikkeld in elkaar en ik geef u daarom helder advies over burgerlijk recht. Wilt u meer weten over mijn werkwijze? Bel dan naar 31(0) 6 5278 4996 of mail naar info@juridischebemiddeling-helmond.nl.

Oplossen van problemen op het gebied van burgerlijk recht

Om uw juridische problemen op te lossen gaan we eerst met elkaar in gesprek. Ik vind het belangrijk om zoveel mogelijk informatie te verzamelen en uw kernvraag boven water te halen. Afhankelijk van de complexiteit van het probleem stel ik een aantal aanvullende vragen zodat ik alle hoofd- en bijzaken helder heb. Hierdoor wordt het al snel duidelijk hoe ik het probleem kan aanpakken zodat uw juridische zorgen uit de weg kunnen worden geholpen. Hierbij ga ik systematisch te werk zodat ik geen belangrijke zaken uit het oog verlies. Heeft u problemen op het gebied van burgerlijk recht? Neem dan contact met mij op en ik zorg ervoor dat ik met een adequate oplossing kom!

Burgerlijke recht

Civiel recht kent veel verschillende invalshoeken

Op het gebied van burgerlijk recht kunt u voor uiteenlopende kwesties bij mij terecht. Zo ben ik op de hoogte van alle geldende wetten op het gebied van arbeidsrecht. Daarnaast weet ik door mijn afgeronde opleiding tot Juridisch administratief dienstverlener alles over aansprakelijkheidsrecht en huurrecht. Bent u ondernemer? Ook dan kunt u bij mij terecht voor al uw juridische vraagstukken. Personen- en familierecht behoort ook tot het burgerlijk recht. Hier spelen emoties vaak een grote rol en ik zorg ervoor dat u met professioneel juridisch advies verder wordt geholpen. Naast burgerlijk recht heb ik mij ook toegelegd op vermogensrecht. Kortom: voor al uw juridische problemen zorg ik voor een passende oplossing! Wilt u gebruik maken van mijn juridische expertise? Vult het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op!

Jan Lormans Juridische Dienstverlening

Adonislaan 1a

5702 GE Helmond

T: +31(0) 6 5278 4996

W: www.juridischebemiddeling-helmond.nl

M: info@juridischebemiddeling-helmond.nl